Είμαι ένας φοιτητής Ηλεκτρονικής και ασχολούμαι με τα κυκλώματα αυτοματισμών, τα οποία μπορούν να φανούν πολύ χρήσιμα. Σε αυτή την ιστοσελίδα μπορείτε να βρείτε μικροκυκλώματα με απλές αλλά χρήσιμες λειτουργίες. Μπορείτε παραδείγματος χάριν να βρείτε έναν συναγερμό που λειτουργεί με δέσμη λέιζερ ή ένα φωτοκύκλωμα που θα κάνει τα φώτα του σπιτιού σας να ανάβουν αυτομάτως όταν το φως πέφτει. Οτιδήποτε βρίσκεται στην ιστοσελίδα έχει δημιουργηθεί από μένα εντελώς χειροποίητα, χωρίς αυτό να σημαίνει πως η δουλειά είναι πρόχειρη και άρα μη αξιόπιστη. Μπορείτε να επικοινωνείτε απευθείας μαζί μου για οποιαδήποτε ερώτηση έχετε, ενώ μπορούμε να συζητήσουμε την τιμή, καθώς και να σας κάνω μία επίδειξη της κατασκευής που επιθυμείτε να αγοράσετε. Το μέρος παραλαβής θα κανονίζεται μέσω τηλεφώνου. ΤΗΛ:

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

ΗΧΟΔΙΑΚΟΠΤΗΣ - ΕΝΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΌ ΜΗΧΑΝΗΜΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

(ΠΩΛΕΙΤΑΙ 23 €)
Η παρακάτω κατασκευή δουλεύει με τον ήχο , συγκεκριμένα μπορεί να τοποθετηθεί παραδείγματος χάρη στα φώτα του σπιτιού μας και με παλαμάκια να τα ανάψει , με τον ίδιο τρόπο τα φώτα μπορούν να κλείσουν .
Η κατασκευή εννοείται πως μπορεί να δουλέψει με μπαταρία 9V ή αν επιθυμείτε μπορεί να δουλέψει και με έναν μετασχηματιστή 9 DCV . Τέλος μπορείτε να ρυθμίσετε την ευαισθησία του ηχοδιακόπτη καταβούληση 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου